• De Reitdiepzwemtochten van aanstaande zondag 31 augustus gaan niet door

  augustus 27, 2014

  Posted in: Uncategorized

  De Reitdieptochten worden afgelast omdat de watertemperatuur sterk wisselt maar steeds in de nacht weer sterk omlaag gaat. Mede omdat de weersverwachting voor zondagmiddag niet gunstig is, heeft het Comité Reitdieptochten besloten de zwemtochten voor jong en oud af te gelasten.

  Het is voor het eerst in ruim 25 jaar dat de zwemtochten niet door kunnen gaan door de water- en weersomstandigheden. Het is jammer van het vele voorbereidende werk en de kosten die gemaakt zijn, maar de veiligheid en de gezondheid van de deelnemers staan echter voorop.

  We hopen dat de traditionele Reitdieptochten in 2015 onder betere omstandigheden wel kunnen worden gezwommen.

 • Comments are closed.